Vagyis már nem csak annyi a közös Messiben és Lovrencsicsben, hogy mindketten focisták, meg hogy mindketten voltak az Eb-n – legalábbis Voksán Virág szerint –, hanem már az is, hogy mindketten az Adidas legújabb kollekciójának egy-egy darabját húzzák a lábukra.

A német sportszergyártó cég egy tök új, de leginkább baromira könnyű (ott voltam, megfogtam, az), különleges kialakítású és persze nem utolsó sorban színes focicsuka kollekciót dobott a piacra.

A Speed of Light három modellből áll és három különböző játékos típusra szabták, és elég állatul néz ki mindegyik darab.

Az X16 a gyors futballistáknak kedvez, ezt húzza mostantól lábára Eb-hőseink közül Lovrencsics Gergő is. Ő első sorban az anyagát csípi, merthogy ehhez kifejezetten jól tapad a labda, ami meg az esős időben és a dinamikus irányváltásoknál különösen fontos:

Már a Messi16 elnevezés elég sokat elárul. Ezt olyan játékosoknak találták ki, akiknek a pályán életelemük, hogy egészen lehetetlen helyzetekbe menjenek bele. Nyilván Messi ebben tolja:

Az ACE16 pedig az irányítók stílusához igazodik:

És végül is ha Messinek és Lovrencsicsnek jó ez a focicsuka, akkor talán mi is felhúznánk egyiket a lábunkra.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Ez már a nagyon komoly fiúk játszótere – mondta a Fradi vezérigazgatója

Még hogy a női úszók mellben nem lehetnek erősek? Ismerd meg Andreát

További cikkeink a témában