A Marca szerint Xavi edzői kinevezése lehet a kulcs Lionel Messi visszatérésében.

A hatszoros aranylabdás nemrég azt nyilatkozta, egyszer mindenképp szeretne visszatérni a Barcelonához, de úgy fogalmazott, hogy erre leginkább sportvezetőként lehet esély. A Marca szerint ezen Xavi edzői kinevezése változtathat, a két korábbi csapattárs 399 meccset játszott együtt a Barcelonában és továbbra is kiváló kapcsolatot ápol.

Messi nyáron írt alá két évre a Paris Saint-Germainhez, miután a Barcelona a pénzügyi nehézségei és a spanyol liga pénzügyi szabályai miatt képtelen volt megtartani a játékost. A hírek szerint az argentin és Joan Laporta elnök kapcsolata megromlott, Laporta később azt mondta, abban reménykedett, hogy Messi ingyen is marad Barcelonában, erre azt válaszolta Messi, hogy tőle ilyet senki sem kért a klubtól.

Messi visszatérése csak a szerződése lejárta után lehet aktuális, és persze az is kérdés, hogy akkor még Xavi lesz-e a katalánok edzője. Ha igen, akkor Xavi személye lehet a kulcs, hogy Messi a Barcában fejezze be karrierjét, legalábbis a Marca szerint.

Xavi edzői kinevezéséről itt írtunk bővebben:

Xavi lehet a Barcelona megmentője, de hiba az új Guardiolaként tekinteni rá

Milyen focit játszhat Xavival a Barcelona, és mi számít reális elvárásnak? Többek között ezekre a kérdésekre is megpróbálunk válaszolni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában