Visszafogottan fogalmazunk: Lionel Messi nem kedveli Josep Maria Bartomeut. Annyira nem, hogy még a legjobb barátja búcsúját sem hagyta ki, hogy alávágjon az elnöknek.

Luis Suárez hat év után kénytelen volt elhagyni a Barcelonát, az új edző ugyanis nem számított már rá. Az uruguayi hat év után a rivális Atléticóhoz szerződött, a hivatalos búcsúja után barátja, Leo Messi is elköszönt tőle érzelmesen.

Amikor ma beléptem az öltözőbe, a megszokott rutint vártam, de meglepődtem. Rendkívül nehéz lesz, hogy ezentúl nem láthatlak nap, mint nap, nem tudom veled megosztani az öltözőt, nem látlak se edzésen, se a pályán. Elmondhatatlanul hiányozni fogsz nekünk. Sok évet töltöttünk el együtt egy csapatban, számtalan közös vacsorát elköltöttünk együtt és nagyon sok emberrel találkoztunk. Sok dolgot éltünk át együtt, amit soha nem fogok elfelejteni.

Furcsa lesz más csapat mezében látni téged, és még nehezebb lesz szembenézni veled ellenfélként. Megérdemeltél volna egy olyan búcsút, ami egy Klub legendájához méltó. A Barcelona történelmének egyik legfontosabb játékosa vagy, hihetetlen egyéni mutatókkal, amiket azonban mindig csapatjátékosként értél el.

Nem érdemelted meg ezt a bánásmódot, ahogyan az utolsó hetekben bántak veled. De az az igazság, hogy ezen a ponton már semmi sem lep meg.

Minden jót kívánok neked az új kihívásokhoz! Annyira szeretlek téged! Hamarosan találkozunk, barátom!”

null

Messi throws a dart at Bartomeu on his Instagram farewell post for Suárez:"You deserved to leave as what you are. And not how they kick you out like they did. The truth is that at this point nothing surprises me." pic.twitter.com/IUgGrSs951

Messi szerint a Barca-elnök hazudott neki, és a klubnál nincs semmilyen koncepció

Messi szerint a szezon során többször jelezte, hogy el akarja hagyni a Barcelonát.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában