Még ma is ódzkodik a nép a netes vásárlástól, pedig egyrészt az eladó névvel vállalja a rizikót termékéért, másrészt manapság már egyre kevesebb az ócska, vállalhatatlan és hamis cucc. Mi most helyetted túrtunk pár jó fogást a foci Eb-re, bizonyítva, hogy az online piacozás nem ördögtől való.

Ha a szépség is érdekel

Nem tudjuk, mennyi horvát fan lehet az országban, de túl sok nem, ellenben ha az érdekel, hogy kúl mez legyen rajtad, akkor ez egy remek választás, Horvátország mindig szépen felöltözik. Ennyiért ajándék.

Ár: 3499 Ft

A kitartóknak angol mez

Mindig esélyes, sosem nyer, de a drukker bízik. És vesz egy régi angol mezt, amiben ugyan szintén nem nyert semmi a válogatott, ám menőzhetsz benne.

Ár: 990 Ft

Aki otthon szeretné érezni magát

Egy ilyennel a hazaiak szívébe lopod magad, francia dresszben mosolygósabban kapod a croissant. Ha meg még csíped is a Les Bleus-t, akkor szívesen feszítesz ebben a régebbi felsőben.

Ár: 3990 Ft

Az igazi retroőrült németeknek

Ebben még Andy Möller játszott, aki most már a magyar válogatott pályaedzője, szóval nem mai darab. Ekkor kezdődött a német foci mélyrepülése, most viszont újra a csúcson vannak, szóval ha ilyened lesz, akkor te igazi német drukker vagy.

Ár: 2500 Ft

A KÖTELEZŐ, de költséges

Nyilván ilyet kell venni, hiszen kint vagyunk, magyar válogatott mez nélkül olyan szurkolni, mint sör nélkül. Mondjuk ez a fanatikusoknak ajánlott, mert csöppet el van szállva az ára.

Ár: 32 000 Ft

Vagy ez a kötelező

Ez viszont kedvesebb a bukszának, ugyanakkor replika. Meggypirosban és fehérben is, Eb-felvarrókkal, felirattal, tetszés szerint. Enélkül ne indulj el Bordeaux-ba, Marseille-be vagy Lyonba.

Ár: 6990 Ft

Egy mez, melyet nem vehetsz fel minden meccsre

Mert az mégis hogy nézne ki, ha bemennél vele a magyar-portugálra. No way! De a többi meccsre ez egy jó fogás, pláne, ha Cé Ronaldo a heroikus hősöd.

Ár: 3000 Ft

Az igazi trolloknak

Egy jó Skócia-mezzel nagyot mehetsz az Eb-n: ők ugyan nem jutottak ki, de bemehetsz vele az Anglia-Wales meccsre jackasselni.

Ár: 2500 Ft

Akik biztosra akarnak menni

Merthogy a Fábregas-feliratos spanyol felsővel sokáig el lehet lavírozni az Eb-n, a selección vélhetően sokáig kint lesz Franciaországban. És a sikerélmény is garantált.

Ár: 3000 Ft

A mez, mely nem köti meg a kezed

Nem köti meg, mert egy Barcelona-mez csomó meccsen aktuális, nemcsak a spanyol válogatottat buzdíthatod benne, hanem a horvátot, esetleg a franciát és a belgát is. Az ára pedig baráti, a Barca-shopban 150 euró egy ilyen dressz.

Ár: 8890 Ft

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés