Michael Jordan korábbi Bullsos csapattársa, Horace Grant szerint Jordan hazudott a Last Dance-ben, a Jordan karrierjét és a Bulls 1998-as szezonját (is) bemutató Netflix-sorozatban.

A magasember 1987 és 1994 között volt a Chicago Bulls kosárlabdázója, tagja volt az először triplázó Bullsnak, majd az Orlandóhoz került és ellenfélként került szembe Jordanékkel. A Last Dance-ben Jordan azt mondta, hogy a Jordan Rules című könyvben (ami hozzájárult Michael Jordan első visszavonulásához) Grant kiszivárogtatott több belsős sztorit a csapatról és Jordanről. Erre reagált most Grant:

Teljes hazugság, hazugság, hazugság. Ha gondja van velem, akkor rendezzük le felnőtt férfiak módjára. De az, hogy én voltam a forrás, hazugság. Sammel (szerk: a szerző) jó volt a kapcsolatom, de soha nem szivárogtattam volna ki semmit az öltözőben történtekről

– nyilatkozta Grant.

Csak neheztel rám, és ezt be is bizonyította ebben a dokumentumféleségben. Ha valamit mondasz róla, megpróbál tönkretenni. Charles Barkley-val 20-30 éven át voltak barátok, aztán Charles mondott valamit arról, hogy hogyan vezeti a Charlotte-ot Jordan, és azóta nem beszéltek

folytatta a négyszeres NBA-bajnok center.

Azt mondja, besúgó vagyok. De akkor ő miért említette meg, hogy 35 évvel ezelőtt, az újonc évében a csapattársának a szobájában fű és nők voltak?

Nyilatkozta az ESPN-nek Grant.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

18 év után nyerhet sportolói Oscar-díjat egy magyar

Az év bunyóját hozta össze a két nehézsúlyú hokis

További cikkeink a témában