Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bokszvilágbajnoka úgy tűnik, most már lenyugodott, de karrierje nagy részére ez nem volt igaz. Folyamatosan bulizott, kábítószerezett és falta a nőket. Ja, és háziállatként tigriseket tartott. Most elárulta, hogy miért.

Tyson karrierje során közel 500 millió dollárt bokszolt össze, majd sikeresen költötte, herdálta el ezt az összeget. Házak, autók, ékszerek, és egyéb drága hobbik mellett két tigrise is volt a 90-es években. Erről mesélt most:

Valószínűleg a bizonytalanságom miatt vettem tigriseket. Azt akartam, hogy valami hevesen szeressen. Ha ránézel egy tigrisre, és azt látja, hogy furán viselkedsz, egyszerűen csak meg akar ölni.

Azt is elmondta, hogy jött a tigrisvásárlás ötlete:

Épp börtönben voltam, ott beszéltem egy haverommal, aki autókat szerzett be. Azt mondta, ha nem fizetek neki, akkor néhány autót egzotikus állatokra cserél. Megkérdeztem, hogy konkrétan milyen állatokról van szó. Azt válaszolta, hogy lovakat és hasonlókat, de van tigrisük és oroszlánjuk is. És hogy mennyire menő lenne, ha beszereznék párat.

Aztán kijött a börtönből és ott is volt két tigriskölyök. Később el kellett adnia őket, mert a Kenya nevű tigrise megharapott valakit.

Tyson és Kenya

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés