Közhely azt írni, hogy elképesztő izgalmak voltak egy meccsen, de a Juventus és a Salernitana bajnokiján valóban ez történt.

A vendég Salernitana meglepetésre Candreva és Piatek góljával kétgólos előnyre tett szert az első félidőben. Majd a Juve a szünet után viszonylag hamar szépített Bremer gyönyörű fejesével.

A Juventus sokáig nem tudott egyenlíteni, aztán jött a hosszabbítás, ahol néhány perc alatt egy egész meccsre elég történés volt. Előbb Bonucci kihagyott egy tizenegyest a 93. percben, de a kipattanót berúgta, egyenlített a Juventus. Egy perccel később Arkadiusz Milik a Salernitana kapujába fejelt, majd az ünneplés alatt levetette a mezét. A lengyelnek ez volt a második sárgája, kiállították, de még ez sem lett volna akkora tragédia, csak szimplán egy butaság. Viszont ezek után még a gólját is elvették les miatt. Vagyis Milik egy érvénytelen gólt követő ünneplés miatt kapta meg a második sárgáját. Az érvénytelenített gólt követő káoszban Allegri és Cuadrado, a vendégektől pedig Fazio is pirosat kapott.

Milik meg nem adott gólja:

Összefoglaló:

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Óriási tömegbunyóval zárult a kupadöntő

Az Európa-liga-döntő hőse: Ez életem egyik legjobb pillanata

További cikkeink a témában