Az átigazolási szezon legnagyobb meglepetése lenne, ha összejönne az AC Monza terve.

Az olasz első osztályba frissen feljutott Monza eddig is aktív volt az átigazolási piacon, most azonban olyan húzásra készül, amely a transzferszezon valószínűleg legnagyobb dobása lenne.

A megbízható forrásnak számító Gianluca Di Marzio szerint a Silvio Berlusconi tulajdonában levő csapat Paulo Dybalát és Mauro Icardit is megszerezné.

Icardi jelenleg a PSG játékosa, de nem alapember Párizsban, a szerződése azonban csak 2024-ben jár le. A Monza az ő esetében egy egyéves kölcsönszerződést szeretne összehozni.

Dybala helyzete némiképp más. Szerződése lejárt a Juventusszal, jelenleg szabadon igazolható. Sokáig az tűnt a leginkább valószínűnek, hogy az Interben folytatja, majd az AS Roma is képbe került, egyelőre egyikből sem lett semmi. A Monza vezetősége már felvette a játékossal ügynökével a kapcsolatot, egyértelművé tette, hogy Dybala köré épülne a csapat a Serie A-ban.

Di Marzio megbízható forrás, az érdeklődés a Monza részéről valós, az persze már teljesen más kérdés, hogy a két játékos közül bármelyik is egy újoncnál folytatná. Erre csak akkor nyílik esély, ha egyikük sem talál magának egy nagyobb csapatot.

A Serie A-val kapcsolatban ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Ádámnak egyéni edzéseket kell végeznie Koreában, mert túlsúlyos