Nehezen hihető cserére készül a Real Madrid Neymarért

Az már rég több mint pletyka, hogy Neymar kényelmetlenül érzi magát a PSG-ben, sőt azt is tudjuk, hogy a Real Madridba vágyik. Ő lehet CR utódja, a Real arca.

Már egy ideje készülnek Madridban, hogy valahogy magukhoz csábítsák a Barcelona korábbi brazil sztárját, ami nyilván felvet jó pár (etikai) kérdést, de ez egy külön cikk témája, most beszéljünk arról, milyen felvetés került elő a sajtóban.

A spanyol Don Balon értesülései szerint

Az nem kérdés, hogy Kroos kellene a PSG-nek, egyrészt mert épp egy ilyen belső középpályás hiányzik a kirakósból, másrészt a német még mindig a világ egyik legjobbja a posztján, bármelyik csapat szívesen látná a keretében.

De miért adná el az egyik legfontosabb játékosát a Real? Na ezt nem látjuk, Kroos nem játszik látványosan, de nélküle lyukas lenne a középpálya. Persze, ott van Isco, Casemiro, Kovacic, Marcos Llorente, Modric és Dani Ceballos, meglennének, csakhogy utóbbi kettő is elmehet – Modricot Zidane nem marasztalja, Ceballos meg megbánta, hogy a Real választotta, már menne is. Kroos meg szinte pótolhatatlan.

Az egyetlen logikus válasz, hogy a pénzügyi fair play miatt kell eladnia Kroost, ha Neymart meg akarja szerezni, így elfogadható lehetne, hogy beáldozza a németet a Real.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon