Akár 80 kilométert is gurulhatunk egy töltéssel a hazai piacon nemrég megjelent e-rollerrel. Az OKAI legújabb szériájával nem csupán látványos az utazás, de a pulzáló neonfénnyel felszerelt rollerrel biztonságosabb is a közlekedés. Az okos alkalmazás pedig számos hasznos funkciót rejt.

Az OKAI NEON pulzáló neon csíkkal felszerelve nem csak láthatóvá és ezáltal biztonságossá teszi az utazást, de rendkívül látványos is, az alkalmazásban pedig a pulzáló fény színét, a pulzálás módját és sebességét is beállíthatjuk. Az alkalmazással nem csupán a neon csík szabható testre, de a rollerről jelentést is ad. Nyomon követhető az akku töltöttségi szintje, állapota és választhatunk a különböző – sport, normál, séta - módok közül is. Megtekinthetők az utazási előzmények, az innovatív LCD kijelző pedig folyamatosan mutatja a sebességet vagy a választott sebességfokozatot.

Az OKAI NEON család lábrésze szélesebb és hosszabb a kategóriájában található más rollerekénél, ezáltal nem csak kényelmesebb, de biztonságosabb is. A rollerek maximális sebessége 25 km/h és akár 20%-os emelkedőkkel is megbirkózik. A járműveket nagy kapacitású akkumulátorral szerelték fel, ezáltal a hatótáv akár 80 km is lehet.

A rollercsaládot több innovatív megoldással hozzák forgalomba, ilyen például az NFC kártyás nyitás vagy zárás. Mindezeken túl az eszköz a porral és a vízzel szemben is védett. A „repülőgép minőségű” alumínium váz pedig könnyűvé és erőssé teszi, és 1 másodperc alatt egy mozdulattal összecsukható. Súlya mindössze 17.5 kg, tehát könnyen mozgatható is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Mutatunk 10 bomba fotót az egyik legszexibb sportolóról

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés