Nasszer al-Kelaifi PSG-elnök mindenkitől többet vár a következő szezonban. Neymarnak ez nem tetszik annyira.

A PSG elnöke, Nasszer al-Kelaifi a napokban a következőt nyilatkozta:

„Egyértelmű, hogy nem voltunk elég jók eddig. A cél a következő szezonra az, hogy 200 százalékkal dolgozzunk minden nap. Olyan játékosokat akarunk, akik szeretik a klubot, küzdeni és nyerni akarnak. Azt akarjuk, hogy ez a mentalitás jellemezze a klubot, és remélem, a következő idényben sokkal többet tesznek a sikerért a játékosok, mint az előzőben.”

Az RMC Sports szerint Neymarnak nem igazán tetszett, amit a PSG elnöke mondott, így ismét nyitott arra, hogy elhagyja Franciaországot.

Szerződése 2025-ben jár le, de a hírek szerint van egy olyan záradék benne, amely értelmében automatikusan meghosszabbodhat a megállapodás egészen 2027-ig.

Mbappé hosszabbítása után már teljesen egyértelmű, hogy a Párizs a franciára építi a jövőt, Neymar többé már nem érinthetetlen, és a pletykák szerint most már sem ő, sem pedig a klub nem zárkózik el teljesen a szétválástól. A spanyol As szerint a Chelsea, a Man. United és a Newcastle is figyeli Neymar helyzetét.

Nyilvánvalóan szem előtt kell tartani a Neymarral kapcsolatos pletykáknál is, hogy jelenleg uborkaszezon van, rengeteg az átigazolási pletyka, a nagy részük pedig megmarad a pletykák szintjén. A brazil esetében azonban van arra esély, hogy az idei nyár fordulópont lesz a karrierjében, ugyanakkor az eladása továbbra is komplikált és összetett folyamat lehet a PSG számára.

A PSG elnöke nemrég egyébként Mbappé hosszabbításáról is beszélt:

A PSG elnöke szerint Mbappé azért maradt, mert nem érdekli a pénz

Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke a spanyol Marcának nyilatkozott. Mondott néhány minimum szemöldökfelhúzós dolgot.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés