A sors furcsa fintora lenne, ha Nigéria most simán kikapna az argentinoktól, mivel ők adtak nekik egy utolsó esélyt.

Nigéria–Argentína

  • D-csoport, 3. forduló, 20.00; M4
  • Tipp: hazai; odds: 5,75 – Fogadok

Az első két forduló után nem a vb egyik legnagyobb negatív meglepetése az argentin válogatott, hanem a torna egyik leggyengébb csapata volt. Azt persze már a világbajnokság előtt tudtuk, hogy nem esélyesek, de ennél azért többet várt mindenki Messiéktől. Úgy tűnik, Sampaoli kapitányra nagy lett ez a kabát, akárcsak erre a középpályára.

Viszont az Izland elleni iksz és a horvátok elleni sima vereség ellenére maradt esélyük a továbbjutásra. Ezt Nigériának, és főleg Musának köszönhetik. Most meg épp őket verhetik meg.

De maradjunk még a kapitány és a játékosok viszonyánál: állítólag Mascheranóék átvették az irányítást, az újságírók szerint ez pedig ennek az lesz a következménye, hogy a négy évvel ezelőtti csapathoz leginkább hasonlító kezdő megy ki a zöld sasok ellen. Vagyis visszakerül Di María, ott lesz Pérez és Higuaín is.

De ezt a csapatot már semmi sem fogja összerakni és felrázni, egyszerűen nem elég jók. Az első meccsen mindent Messivel akartak megoldani, a másodikon el sem jutott hozzá a labda. Nem tudni, mi lesz most, gyanúnk szerint ma jobb lesz Messi, sőt gólt is lő, azonban a lelkes, gyors, önbizalommal teli Nigéria meglepetést fog okozni. Ha egyáltalán meglepetés Argentína veresége.

Izland–Horvátország

  • D-csoport, 3. forduló, 20.00; Duna TV
  • Tipp: döntetlen; odds: 3,55 – Fogadok

A horvátok tartalékcsapattal állnak ki, vagyis nem segítenek az argentinoknak, azonban az se rossz csapat. Izland nem túl veszélyes a kapura, mi döntetlent várunk.

A csoportkörben azonos pontszám esetén elsőként a gólkülönbség rangsorol, ezután a több szerzett gól, majd az egymás elleni eredmény(ek).

Mai szelvényünk

Nigéria–Argentína H; odds: 5,75
Izland–Horvátország D; odds: 3,55
Tét: 1000 Ft
Odds: 20,4
Várható nyeremény: 20 413 Ft – Fogadok

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában