Komoly gondok vannak az Újpestnél, legutóbb a csapatkapitány szarozta magukat, most Novothny Somának kellett türtőztetnie magát.

Hétről hétre ezt a szart hozzuk, nem tudom, mit várunk, mondta nemrég Litauszki Róbert, de a helyzet nem javult Újpesten: szombaton 2–1-re kikapott Diósgyőrben.

„Hétről hétre ezt a szart hozzuk, nem tudom, mit várunk”

Feldúltan nyilatkozott a kiesés után a csapatkapitány.

A meccs után Novothnyt faggatták, kevés sikerrel:

„Ha most elmondanám, mi jár a fejemben, akkor az vagy olyan lenne, mint Robi nyilatkozata két hete, vagy három, vagy lehet, hogy csúnyább, úgyhogy inkább nem mondom el, mi van a fejemben.”

A meccsel vagy az Újpest állapotával kapcsolatban van most az a fejedben, amit nem mersz kimondani? – jött a kérdés

„Nem nem merem kimondani, csak nagyon csúnya lenne, és nem akarok vulgáris lenni. Nézzük vissza a kapott gólokat! Legyakoroljuk, levideózzuk, hogy ez a figurájuk, aztán megesszük. Akkor mit tudunk csinálni... Saját magunknak gratulálni a kapott gólhoz.”

Novothny Soma nyilatkozata

Novothny Soma elkeseredetten nyilatkozott a DVTK elleni vereség után. Szerinted mi járt az Újpest támadójának fejében? Részletek: http://bit.ly/2TuxYjd

Novothnynak egyébként nincs gondja a nyilatkozással:

Ilyen mondat még soha nem hagyta el NB I-es focista száját, és soha többet nem is fogja

Megkérdezték az Újpest-csatárt, hogyan kezeli a negatív kommenteket, ám erre a válaszra senki sem számított. NB I, kicsit másképp.

(Fotó: rakoczifc.hu)

És ezt olvastad már?
Szabálysértéssel vádolja a Manchester Cityt a PL, pontlevonás vagy kizárás lehet a büntetés
További cikkeink a témában