A visszavonult bajnok gratulált Dustin Poiriernek és odaszúrt legnagyobb riválisának.

Conor McGregor TKO-vereséget szenvedett Dustin Poirier ellen, miután kettejük harmadik meccsén az első menet végén eltört a lába:

Az egyik legjobban várt UFC-gála tehát egy sérüléssel ért véget. Egyelőre nem tudni, hogy McGregornak mennyit kell kihagynia, de egy ideig biztosan nem láthatjuk a ketrecben, Poirier meg legközelebb a könnyűsúlyú bajnok Charles Oliveira ellen kap majd lehetőséget.

A gálán történtekre, McGregor sérülésére Twitteren reagált a korábbi bajnok, az idén visszavonult Habib Nurmagomedov. A dagesztáni korábban McGregort és Poiriert is legyőzte, de a viszonya totálisan ellentétes két volt ellenfelével. Poirierről többször elismerően nyilatkozott, McGregorról azonban továbbra sincs a legjobb véleménnyel (és akkor még burkoltan fogalmaztam). A Poirier–McGregor 3-ről is megosztotta a véleményét:

A jó mindig legyőzi a gonoszt. Örülök Poiriernek, remélem, az év második felében megszerzi a világbajnoki övet.

McGregor a mostani meccsét megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, Poirier egy hulla és hordágyon fogják majd kivinni a ketrecből a meccsük után, végül ennek a fordítottja történt meg:

És ezt olvastad már?
Comore-szigetek kiesett, de megrúgta a torna legnagyobb gólját