Roman Sirokov négy évvel ezelőtt vonult vissza a profi focitól, azóta amatőr szinten játszik. De most már valószínűleg ott sem fog, egy életre eltilthatják – hacsak a főnök le nem szól.

Sirokov nem akárki, korábban 57-szer lépett pályára orosz válogatottban és a Zenittel 2008-ban UEFA-kupát nyert. Az egykori kiváló középpályás azóta hobbiszinten focizik amatőr ligákban, és a videó alapján már inkább csatárt játszik, 39 évesen nyilván nem akar már annyit futni, rutinból megoldja.

Csak épp, ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő tervezi, akkor pipa lesz, és mivel korábban is heves volt a vérmérséklete, amihez feltételezhetően hozzájön egy nagy adag kivagyiság, csúnya vége lett a műesésének.

Ez a bíró nem nézte, hogy ki az illető, nem adott tizenegyest, Sirokov pedig kurvaanyázhatott egyet, valószínűleg ezért kaphatott piros lapot.

A korábbi válogatott profi nem viselte túl higgadtan a kiállítást: ököllel leütötte a játékvezetőt, majd még arcon is rúgta a földön fekvőt sporit.

null

Here's what former Russia star Roman Shirokov did to a referee in the yesterday's amateur league match after not being awarded a penalty he thought he earned. pic.twitter.com/tkSGHVBNo0

Ez alapesetben nemcsak eltiltás, hanem büntetőügy is lehetne, hiszen így fest a játékvezető:

Am a spori fél, így még nem jelentette fel a rendőrségen, elmondása szerint

Sirokovnak túlságosan sok barátja van...

Szóval akár a nagyfőnökig is érhet a keze. Üdv Oroszországban.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés