Több forrás is állítja, hogy nehezen magyarázható üzletre készül a Napoli és a Manchester United. De főleg a Man. United.

Gianluca Di Marzio néhány napja már megszellőztette, hogy a Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke készül valamire, próbálja eladni ügyfelét a Serie A-ba. A Napoli lehet a célpont, de az üzlet részletei meglehetősen szürreálisnak tűnnek.

Azonban mindezt megerősítette, Gabriele Marcotti is, aki az ESPN és a Corriere dello Sport újságírója. Ezek szerint pedig

a Napoli nigériai csatára, Victor Osimhen a Manchester Unitedhez igazolna 100-130 millió euróért, cserébe Cé Ronaldo menne a Napolihoz kölcsönbe úgy, hogy a bérének a 85 százalékát az MU fizetné.

Tehát tulajdonképpen két csatár fizetését állná a Manchester, de csak egy játszana náluk, az is 100/130 millióért érkezne – Di Marzio 100-at, Marcotti 130-at ír. Bombaüzlet.

Azt tudjuk, hogy a Manchesternek nagyon kell egy középcsatár, Ronaldo menni akar, mert a BL-ben óhajt játszani, maradt Martial és Rashford, de egyik sem optimális megoldás. A 23 éves Osimhen remek csatár, 65 meccsen 30 gólja van a Napoliban, de egy pöttyet erősnek tűnik ez a csomag érte, még Ronaldo nélkül is.

A Napoli nyilván nem szívesen válik meg a gólerős centerétől, de egy ilyen ajánlatra blődség lenne nemet mondani: egyrészt érkezne a helyére CR, aki azért gólt rúgni még mindig tud, másrészt megszerezték Giovanni Simeonét is, tehát elöl meglennének.

Ha létrejön az üzlet, a világ őrültsége lenne, egy ötszörös aranylabdástól így szabadulni méltatlan.

Ha Antonyt leigazolják, meglepő lenne, ha maradna még 130 milliójuk:

100 millió euróért végre megszerzi az MU a brazil cselgépet?

Úgy tűnik, hogy az Ajax kivárása végül bejön.

(Fotó: Gabriele Maltinti/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában