A francia szélső edzője, Luis Enrique nyilatkozta ezt.

Ousmane Dembélét nyáron igazolta le a PSG, miután Neymar Szaúd-Arábiába igazolt. A francia szélső már másodszor lépett a brazil helyébe, 2017-ben azt követően vette meg a Barcelona, hogy Neymar a PSG-hez szerződött.

Dembélé tehetségét nem lehet és nem lehetett kétségbe vonni, a konzisztens teljesítményét viszont már igen, részben a sérülései miatt is. Az utolsó két barcelonai évében azonban feljavult, de láthatóan továbbra sem érte el a benne rejlő igazi potenciált.

Az első néhány párizsi hónapjában többször kritizálták, hétvégén azonban megszerezte az első gólját, az elmúlt hetekben pedig a játéka is sokat javult. Most egy interjúban a PSG vezetőedzője, Luis Enrique dicsérte a francia világbajnokot.

„A leigazolása után az emberek mániákusan azzal foglalkoztak, hogy hány gólt szerez. Amikor nála van a labda helyet csinál még legalább egy-két csapattársának azzal, ahogy képes bejátszani a területeket. Jelenleg a legnagyobb befolyással bíró futballista a világon.

Nem foglalkozik azzal, ha hibázik és azzal sem, ha kritizálják. Nagy lehetőség számomra, hogy az edzője lehetek. Úgy gondolom, hogy most egy teljesen más játékos, mint aki a Barcelonában volt, mi többféleképpen akarjuk használni, a szélen és középen is játszatva”

nyilatkozta a spanyol edző.

Ez is érdekelhet:

Mbappé mesterhármast rúgott, de az edzője mégis kritizálta

Luis Enrique nem volt elégedett a triplázó játékosával.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Négy évre eltiltották Pogbát, aki szerint mindent elvettek tőle

Rasszista kijelentés miatt három hónapos eltiltást kapott Mészöly Géza

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés