Elég kemény és határozott véleményt fogalmazott meg Manny Pacquiao, aki két évvel ezelőtt saját bőrén tapasztalta meg, milyen kegyetlenül nehéz bokszolni Mayweather ellen.

Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is minden szakértő és (ex)bokszoló - beleértve Mike Tysont is - arra számít, hogy nagyon könnyedén fogja hozni a megameccset Mayweather az ír ketrecharcos ellen.

McGregornak nincs esélye ebben az ütközetben. Valójában egy nagyon unalmas meccs lehet belőle. Kizárt, hogy jelentős ütést tudjon bevinni Floyd ellen. Hogyan is tudna? Semmi tapasztalata nincs a bokszban.

- nyilatkozta a Yahoo Sportsnak Pacquiao, aki elmondása szerint nem is fogja nézni az egészet. A véleményével pedig egyáltalán nincs egyedül, hiszen a legtöbb szakíró és még a bukmékerek is erre számítanak. Ráadásul a filippínó 2015-ben bunyózott is Mayweather ellen, tehát pontosan tudja, miről beszél.

Azt a meccset is az évszázad ütközetének tartották, végül pedig egyhangú pontozással dőlt el az amerikai javára. Ha akkor a filippínó nyert volna, most nagy eséllyel ő kaszálhatna egy halom pénzt a McGregor elleni bunyóval, korábban be is jelentkezett erre.

És hogy mégis miért tartják ekkora favoritnak Mayweathert? Azon kívül, hogy ellenfelének ebben nincs tapasztalata, Floyd a saját generációjának legjobb defenzív bokszolója, akit még a vérbeli profik is nagyon nehezen tudnak megütni. Pacquiao példul csupán 81 ütést tudott neki bevinni összesen - összehasonlításképpen 2010-ben Antonio Margarito ellen 411 volt ez a szám.

McGregornak tehát minden tudását, gyorsaságát és pontosságát össze kell szednie, különben az ellenfele bohócot csinálhat belőle. És akkor akár még valami őrültséget is tehet a ringben...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

31 éves edzője lett az egyik Premier League-klubnak

Befutott a 200 ezer (!) skót drukker, elöntötték München utcáit

További cikkeink a témában