A PSG-t fenyegeti az UEFA a pénzügyi fair play miatt, kiadták az ukázt, hogy el kell kezdeniük kiárusítani néhány játékost. Persze a PSG-t nem merik eltiltani, de azért június végéig szabadulni próbálnak néhány játékostól.

A június 30-ai határidő szorítja a Paris Saint-Germaint, és ugyan sikerült elpasszolni Javier Pastorét a Romának, szombatig még néhány tízmillió elő kell teremteniük a katariaknak franciáknak, hogy megfeleljenek az UEFA pénzügyi fair play szabályrendszerének. Ahogy írtuk is, 60 millió eurót kell behoznia játékoseladásból, de 25 millió még hiányzik.

A Barcelona PSG-tervéről egy ideje nem hallani semmit, a katalánok Ángel Di Maríát, Marco Verrattit, Edison Cavanit és Adrien Rabiot-t is kinézték, de aligha lesz bármi ebből a hónap végéig. Rabiot távozása tűnik a legvalószínűbbnek közülük, de konkrétum nincs. És őt nem is akarják elengedni áron alul.

Viszont akadnak olyanok, akiket igen: Yuri Berchiche és Goncalo Guedes mehet diszkont áron is, csak minél gyorsabban, tudta meg az AS.

A spanyol balhátvéd iránt az Athletic Bilbao érdeklődik, de még nem állnak sehogy a tárgyalások, a vb-n is szereplő portugál szélsőt pedig a Valencia tartaná meg, ahol az előző szezont kölcsönben töltötte. De Guedesnek egyébként több kérője is akad, remek éve volt, 5 gólja mellett 11 gólpasszt is adott. Villámgyors és erős is, Ronaldo még a Realhoz is beajánlotta.

A PSG eredetileg 70 millió eurót szeretett volna kapni érte, de már megelégedne 50 millióval is. Így ő elmehet a héten, ennyiért lesz kérője.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés