Ezt mondta Mino Raiola a francia világbajnok ügynöke.

A 27 éves középpályás már egy ideje nem kezdő a Man. Unitedben, folyamatosan a távozásáról cikkezik az angol sajtó. A játékos is beszélt már arról, hogy nem boldog Manchesterben, ezt erősítette most meg Pogba sztárügynöke, Mino Raiola:

Jobb ha nyíltan beszélünk, és nem pazaroljuk az időnket. Paul nem boldog jelenleg Manchesterben, változásra van szüksége csapat- és környezetszempontból is. Másfél év múlva jár le a szerződése, de mindenkinek az lenne a legjobb megoldás, ha már nyáron eladná őt a Manchester United

– mondta Raiola.

Jelen állás szerint valóban az utóbbi opció lenne mindenki számára az optimális. Pogba váltani akar, ha marad, akkor egy évet elpocsékol a karrierjéből, a Man. Unitednek pedig nyáron el kellene adnia, ha nem akarja, hogy 2022-ben ingyen menjen el Pogba.

A  még mindig csak 27 éves középpályás 2016-ban tért vissza a Manchester Unitedhez. Az MU-nál a következő évek vezérét, meghatározó futballistáját látták benne, és bár volt néhány jó periódusa, de összességében közel sem futballozott az elvártaknak megfelelően. Közben a válogatottban rendre jól teljesít, a világbajnok csapat egyik vezére volt.

Leginkább a Juventusba való visszatéréséről lehetett olvasni, de állítólag a Real Madrid és Zidane is szeretné megszerezni Pogbát, akinek jelenleg 80 millió euró a piaci értéke. A hétvégén egyébként kezdett a West Ham elleni bajnokin, és rúgott egy szép gólt a 3–1-re megnyert meccsen.

A franciák szövetségi kapitánya szerint Pogba nem lehet boldog a Manchester Unitednél

Didier Deschamps szerint Paul Pogba nehéz időszakon megy át, jelenleg nem lehet boldog klubcsapatánál, a Manchester Unitednél.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában