Már meg is van Pérez két jelöltje, ha Zidane bukik
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyik jobb, mint a másik, és gyanús, hogy mindkettő jobb, mint Zidane.

A Marca tudni véli, hogy Florentino Pérez nem bíz semmit a véletlenre, a pocsék szezon miatt már most keresi Zidane utódját, noha a franciát még ki sem rúgta.

A francia Real Madridja leküzdhetetlen akadály volt mindenkinek az elmúlt évben, Zidane mindent megnyert, a klub történetének 2. legsikeresebb edzője lett, mindössze két év alatt. Brutális csapatot épített.

De amilyen gyorsan csúcsra jutott, olyan gyorsan indult el a pokol felé, ma már sem a bajnoki címre, sem a Spanyol Kupa-győzelemre nincs esélyük a blancóknak, és a PSG elleni BL-párharcban már az állása a tét. Pérez el is kezdte keresni a megoldásokat, két jelöltje van:

Pochettino a Tottenhamből épített remek csapatot, olyan jót, hogy még a Realt is megelőzték a BL-csoportban. Londonban hármat rúgott a Madridnak az argentin menedzser csapata, így nem meglepő, hogy Pérez elhozná. És akkor hozná magával Harry Kane-t is.

Klopp a futballvilág legmarkánsabb egyénisége, ő a Liverpool építgeti, sikerrel, mert manapság az egyik legjobb, legszebb és leghatékonyabb focit a vörösök játsszák. Ő Szalahot hozhatná magával, ha elengedné a 'Pool. Ami meglepő lenne. A németet Pérez már 2013-ban Madridba akarta vinni, akkor nem sikerült.

Bár Zidane eredményesebb, Pochettino és Klopp jobb edzőnek tűnik, és tapasztaltabbak is, mindketten tudják hozni Pérez két elvárását: támadni és nyerni.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.