Eddig sem volt reális esély arra, hogy Cristiano Ronaldo visszatérjen a Real Madridhoz, és ez most sem változott meg.

Cristiano Ronaldo helyzete továbbra is változatlan: menne a Manchester Unitedből, a BL-ben futballozna, de sem számára megfelelő kérők nincsenek, sem pedig a United nem akarja eladni.

A Real Madrid még pletykaszinten sem volt képben Ronaldónál, és teljesen egyértelmű, hogy a blancók számára a Ronaldo-korszak már lezárult. Ezt bizonyítja Florentino Pérez legutóbbi megnyilvánulása is. A Real elnökét egy szurkoló kérdezte a portugál újraigazolásáról, erre válaszolta a következőt Pérez:

Megint? Már 38 éves.


Nyilván nem kell ebbe olyan sokat belemagyarázni, de Pérezt nem lehet azzal vádolni, hogy a legnagyobb tisztelettel beszélt volna a klub történetének legeredményesebb góllövőjéről. Az üzenet azonban egyértelmű: a Real továbblépett, Ronaldo már semmilyen téren nem szerepel a klub terveiben. És ez érthető is, a Madrid spanyol bajnokságot, BL-t nyert, legutóbb pedig az európai Szuperkupát is behúzta. Karim Benzema egyértelműen átvette a vezér szerepét, és a keret is nagyon jól össze van rakva, megfelelő a tapasztalt és a fiatal játékosok aránya.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Messi 20 méterről emelte át a kapust