Florentino Pérez Gareth Bale-ben látta a jövőt, Ronaldo utódját, a galaktikust, a vezért, azonban a walesi képtelen megfelelni ennek. Az elnök úr türelme elfogyott.

Az AS információi szerint Pérez döntött, a szezon végén eladja Gareth Bale-t.

Péreznek elege lett abból, hogy a több zsák pénzért vásárolt walesi képtelen húzóember lenni, sőt már a kezdőbe sem fér be (20 meccs, 7 gól). Amikor meg játszik, akkor sértődött: az elnöknél akkor telt be végképp a pohár, amikor az Atlético Madrid elleni gólja után gólörömében bemutatott mindenkinek.

Emellett az elnök azt is egyre rosszabbul tűri, hogy a walesi támadó „nem tanúsít pozitív hozzáállást”, az öltözőben sem kommunikál, kerüli a társaságot, spanyolul sem tanult meg. De arról már korábban is írtunk, hogy inkább golfozik, mint a többiekkel lóg.

Gareth Bale csak angolul beszél a Real öltözőjében

Marcelo szerint csak mutogatnak és köszönnek egymásnak Gareth Bale-lel.

Eközben Marcelo is távolodóban van Madridból, a brazil védő ma már alig játszik, a fiatal spanyol, Sergio Reguilon kiszorította a kezdőből. A 30 éves Marcelo nyilván nehezen éli ezt meg azok után, hogy közel 500 meccset játszott a Real Madridban az elmúlt 12 évben.

A Tuttosport úgy tudja, le is lép Madridból, és a Juventus őt is tárt karokkal várja, ahogy anno CR-t is. Ezt támasztja alá az is, hogy a pletykák szerint Zinedine Zidane átveheti a csapatot Massimiliano Allegritől. Továbbá a Real Madrid már kinézte az utódját: az Ajax argentinja, Nicolás Tagliafico érkezhet a spanyol fővárosba.

Marcelónak ráadásul nem túl jó a statisztikája sem:

Megint Marcelo miatt kapott ki a Real Madrid

Ez egy árulkodó, beszédes statisztika.

(Fotó: Denis Doyle/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában