A Slavia Praha elleni továbbjutás után nyilatkozott a Ferencváros edzője, és már kitért a következő ellenfélre is.

A Ferencváros csak egy góllal kapott ki Csehországban, komoly bravúrt bemutatva kiejtette a Slaviát, ezzel bejutott a Bajnokok Ligája playoffkörébe, vagyis már csak egyetlen párharcot kell megnyernie a csoportkörért.

Kibekkelte a Fradi Prágában, ismét bejutott a BL-rájátszásba

Vagyis már biztosan ott van az Európa-liga csoportkörében a Ferencváros, de simán lehet ebből BL-főtábla is.

Ez a párharc a Young Boys elleni lesz, a svájci bajnok a Kolozsvárt ejtette ki.

A Fradinak a svájci bajnokot kell kiejtenie a BL-csoportkörtért

Bedarálta a visszavágón a Kolozsvárt a Young Boys, a Ferencváros a svájci csapattal játszik a BL-playoffkörben.

„Nem lesz könnyebb dolgunk, ahogy meccsről-meccsre haladunk a selejtezőkben, ez nyilvánvaló. Semmiképp nem gondolhatjuk azt, hogy esetlegesen könnyebb lesz a Young Boys ellen. A svájci bajnok is komoly tapasztalatokkal rendelkezik nagy csapatok ellen”

– nyilatkozta Peter Stöger, a Ferencváros edzője a továbbjutást követően.

A Slavia elleni meccsre is kitért:

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, hihetetlen harciasságot mutattunk ma a pályán, ezt elvárom a játékosoktól. Minden, amire számítottunk, az ma megtörtént a pályán. Egy nagyon erős csapattal kellett megmérkőznünk, talán egy kis szerencse is közrejátszott abban, hogy továbbjutottunk, de nem mindig a favorit megy tovább.

A Slavia nagyon komoly nyomást helyezett ránk, tudtuk, hogy mindenképpen mély befutásokkal szeretne operálni. Mi erre készültünk, és úgy gondolom, hogy más játékrendszerrel nem sikerült volna így lehoznunk ezt a meccset. Ugyan megálltuk a helyünket ezzel a felállással, viszont sokkal több kontratámadást szerettem volna látni a csapattól.”

A Fradi jövő kedden idegenben játssza a Young Boys elleni párharc első meccsét, a visszavágóra az azt követő héten kerül sor.

(Fotó: fradi.hu; via fradi.hu)

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában