A Super Bowl óta folyamatosan téma, hogy Peyton Manning mikor jelenti be a visszavonulását. Tovább nem kell várni, eldőlt: az NFL történetének egyik legjobb irányítója befejezi. Mi pedig ezzel a cikkel búcsúzunk a Serifftől.

A 39 éves irányító 18 szezont húzott le a ligában: tizennégyet Indianapolisban, az utolsó négy évet pedig Denverben. Mindkét csapattal egy-egy Super Bowlt nyert, emellett pedig ipari mennyiségű rekord fűződik a nevéhez.

  • Ő adta az NFL történetében a legtöbb TD-passzt (539).
  • Ő rendelkezik a legtöbb passzolt yarddal (71 940).
  • És Favre-val holtversenyben neki van a legtöbb győztes meccse is (186).
  • A liga legértékesebb játékosának pedig öt alkalommal választották.

Az NFL természetesen elbúcsúzott Manningtől, és összeszedte pályafutása legszebb tíz momentumát. Ezek között szerepel a két Super Bowl-győzelem, a 7 TD-passzos meccse, és a Bradyvel való rivalizálása is. A videó itt nézhető meg.

Manning korszakos zseni, plusz még hihetetlenül laza arc is. Ezt a tulajdonságát persze remekül tudja kamatoztatni a különböző reklámokban. A tesójával – aki szintén nyert két gyűrűt – itt például megmutatta, hogy rapperként sem utolsó:

Peyton Manning tehát visszavonult. Tette mindezt a legjobb pillanatban, hiszen nagyon kevés legendának adatik meg, hogy még a csúcson hagyhatja abba. Manningnek ez is összejött!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában