A Player.hu magazin indított egy sportos podcastet, a Páros lábbalt, aminek a célja az, hogy ne csak a mágnestábla mellől érkezzen óvatos elemzés, hanem lehet előre is csúszni páros lábbal, nyíltan, őszintén, akár kegyetlenül is, ha muszáj, az objektivitást jórészt mellőzve. A legújabb részben a Sport TV-re költöző Serie A-t boncolgatjuk a csatorna népszerű kommentátor-műsorvezetőjével, Haraszti Ádámmal.

Augusztus 21-én rajtol a Serie A, vagyis az olasz bajnokság, ami most két ok miatt is picit érdekesebbé vált: egyrészt Olaszország megnyerte az Eb-t, így nőtt az ázsiója az olasz focinak, másrészt a Sport TV fogja adni a meccseket, vagyis több háztartásba is eljut sokak régi kedven ligája.

Hogy mi várhat ránk és mitől lesz érdekes az új szezon, arról a sportcsatorna egyik legizgalmasabb és legfelkészültebb riporterével, Haraszti Ádámmal beszélgettünk, aki 2018-ban igazolt át a Sport TV-hez.

Spoiler: Ádám úgy érzi, a Juventus visszaszerzi a bajnoki címet, a legizgalmasabb csapat az Atalanta lesz, a legérdekesebb sztori pedig Mourinho római szerepvállalása. De szóba került Messi és a Fradi is.

Akik beszélgettek

» A rész vendége: Haraszti Ádám, a Sport TV műsorvezető-kommentátora, aki youtuberként és podcast-szereplőként is jelen van a médiában, emellett felvállaltan Arsenal- és Fradi-drukker.
» Csáki Csaba, a Roadster újságírója, hatalmas Inter-drukker és az olasz foci egyik komoly magyar szakértője.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport rovatának vezetője, Fradi-, Barca- és 'Pool-specialista, aki UEFA-licences fociedzői végzettséggel és fél évtizedes játékvezetői múlttal is rendelkezik.

Hallgasd meg ezeket is:

És ezt olvastad már?
A holland kézilabdahős a munkából repült megnyerni az Eb-meccset, de azért a laptopot is hozta Pestre