Állítólag Ronaldo összebalhézott a szövetségi kapitánnyal, és azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a portugál csapatot. Erre reagált most a portugál szövetség.

Cristiano Ronaldo nem kezdett a Svájc elleni vb-nyolcaddöntőben, a helyén játszó Goncalo Ramos pedig mesterhármast rúgott, a portugál válogatott végül hat gólig meg sem állt. Ronaldo ugyan csereként pályára lépett, de nem talált be.

Portugália pillanatra sem adott esélyt, kiütötte Svájcot

Portugália gálázva jutott be a legjobb nyolc közé, a Ronaldo helyén kezdő fiatal csatár mesterhármast szerzett.

A meccs után előkerült egy felvétel, amelyen Ronaldo rögtön az öltözőbe ment a lefújás után, miközben a csapattársai a szurkolókkal ünnepeltek.

Ronaldo rögtön az öltözőbe ment, miközben csapattársai a drukkerekkel ünnepelték a 6–1-et

Talán mégsem volt annyira őszinte Ronaldo öröme, vagy valami nagyon sürgős dolga akadt.

Ezután jöttek azok a hírek, hogy Ronaldo állítólag összeveszett Fernando Santos szövetségi kapitánnyal, és azzal fenyegetőzött, hogy hazautazik Katarból. Erre reagált most a portugál szövetség, amely egyértelműen cáfol.

„A szövetség szeretné tisztázni, hogy a válogatott csapatkapitánya, Cristiano Ronaldo soha nem fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja a csapatot”

– áll a közleményben, amely kitér arra is, hogy „Ronaldo nap mint nap egyedülálló rekordot épít fel a válogatott és az ország szolgálatában, és ezt tiszteletben kell tartani”.

A portugál szövetség szerint tehát minden a legnagyobb rendben van, persze ha esetleg nem így lenne, akkor sem azt közölték volna. Portugália szombaton játszik legközelebb a vb-n, a negyeddöntőben Marokkó lesz az ellenfele.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés