Az As információi szerint Neymar nem érinthetetlen a PSG-nél.

Párizsban nyáron komoly változások lesznek, miután a Bajnokok Ligájában ismét betlizett a klub. Az edző Pochettino és a sportigazgató Leonardo távozásáról is írtak már a francia lapok, és nyilván a keretet illetően is lesznek távozók. Mbappé jövője még mindig a levegőben lóg, Messi valószínűleg marad, és bár Neymar a napokban azt nyilatkozta, hogy azt tervezi, kitölti a szerződését, nem biztos, hogy a klub is számol a brazillal.

Az As és több angol forrás is arról ír, hogy a Párizs elengedi Neymart abban az esetben, ha legalább 90 millió eurót kap érte. Komoly összeget kér tehát a PSG, de így is számottevő mínusszal adna tovább Neymaron, aki 2017-ben 222 millió euróért igazolt a csapathoz.

Persze jó kérdés, hogy melyik klub adna 90 millió eurót egy olyan futballistáért, aki ugyan kiemelkedő képességekkel rendelkezik, de már 30 éves és az elmúlt években többet volt sérült, mint egészséges. És ehhez még hozzájön, hogy nehezen kezelhető és hozzáállásbeli gondjai is vannak.

Neymar mellett egyébként még Parades, Draxler, Kurzawa és Kehrer távozhat nyáron, a csapat új edzője pedig Antonio Conte lehet. Ez utóbbi azonban még csak pletykaszinten merült fel, egyelőre semmi konkrétum nincs arról, hogy Pochettinót valóban kirúgják-e.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
C. Ronaldót a Bayern után a Romával és a Chelsea-vel is szóba hozták