Sok esélye eleve nem volt, de mostanra teljesen elfogyott a levegő körülötte.

Quique Setién kezéből kicsúszott az irányítás, bár ha nagyon szigorúan véve sosem szorította igazán erősen a gyeplőt. A korábbi Betis-tréner végleg elveszítette az öltöző feletti uralmat, egyáltalán nem bízik benne a csapat, a játékosok más látványosan ignorálják őt és a stábját.

A Goal szerint már a vezetőség sem bízik benne, így nem marasztalják a szezon végén, az igazgatóság egy része szerint eleve hibás döntés volt a kinevezése. Nem elégedettek az eredményekkel, abban az esetben maradhatnak Setién, ha megnyernék a bajnokságot és/vagy a Bajnokok Ligáját. Erre pedig pici az esély, főleg, hogy egyre nagyobb a káosz a klubban.

2021-ben elnökválasztás jön a Barcelonánál, tehát nem kizárt, hogy ismét egy évre hoznak valakit, hiszen egy új vezetés új edzővel fog kampányolni. Kivéve, ha valósággá válik az az álmuk, amiről most pletykálnak: visszavinnék Guardiolát, amennyiben eltiltják a Cityt a BL-től.

A Barcelona és a Juventus végigvitte a nyár legszürreálisabb játékoscseréjét

Alapvetően teljesen normális lenne egy középpályást egy másik középpályásra cserélni, ám itt a kezdeményező jár rosszabbul, tehát valami sántít.

(Fotó: Twitter)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában