Tegnap este jött a meglepő hír arról, hogy Szoboszlai Dominik Spanyolországban folytathatja. Előbb a játékos menedzsere cáfolt, most pedig az RB Leipzig vezérigazgatója.

Gerard Romero spanyol újságíró hozta tegnap a hírt arról, hogy Szoboszlai Domnik a Real Sociedadban folytathatja a karrierjét, miután az új edző, Domenico Tedesco kinevezése után kevesebbet játszott a magyar középpályás.

Nem sokkal később Fabrizio Romano arról számolt be, hogy beszélt Szoboszlai menedzserével, Esterházy Mátyással, aki a következőt mondta:

„Természetesen van érdeklődés ügyfelem iránt, nagyon jó szezont zárt a Lipcsében, de ő jelenleg Magyarországon nyaral, és hétfőn csatlakozik a válogatotthoz. Minden más nem igaz.”

A német Bild megszólaltatta az RB Leipzig vezérigazgatóját, Oliver Mintzlaffot, őt idézi az nso:

„Persze, hogy marad az RB Leipzigben. Ezt a tanácsadójával is megbeszéltük, és a játékos kívánságát is figyelembe vettük. Dominik fantasztikus játékos, aki az elmúlt idényben megmutatta, hogy nagyszerűek a képességei. Vele tervezünk.”

Szoboszlai az előző szezonban 31 meccsen lépett pályára a német bajnokságban, de csak 15 alkalommal volt kezdő, a Bundesligát hat góllal és nyolc gólpasszal zárta.

A Leipzig idén megnyerte a Német Kupát:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A Man. City már megtalálta csapatkapitányának az utódját