Nem, nem Mbappéra gondolunk, hanem a Bernabéura.

Máris bevételt termel a Real Madrid alaposan felújított stadionja, miután a klub szerződést kötött a Sixth Street befektetési csoporttal és a Legends nevű amerikai sportügynökséggel a helyszín működtetésére. A szerződések 360 millió eurós bevételt hoznak majd a Realnak.

A Santiago Bernabeu Stadion átalakítása fordulópont lesz a Real Madrid történetébenidézte a Marca Florentino Pérez elnököt. –

Ezek a szerződések meghatározó szerepet játszanak abban, hogy többféle eseményt is rendezhessünk itt, méghozzá egész évben.

És nem csak egy szezonról van szó: a Sixth Streettel kötött szerződés 20 évre szól, míg a Legends megállapodásnak nincs zárt időtartama, nem mellesleg mindkét cég a világ élvonalában van a maga területén. Így nyer értelmet a Bernabéu alapos átalakítása, ami 2019-ben kezdődött, és várhatóan idén decemberben, a legendás stadion 75. évfordulóján be is fejeződik.

Újdonság lesz a behúzható tető, és a darabokra bontható, kiemelhető pálya, aminek segítségével kosár- és NFL-meccseket, teniszt, koncerteket, de akár vásárokat is rendezhetnek majd.

Azért nem minden fenékig tejfel a Real Madridnál:

És ezt olvastad már?
„Amelyik edző Neymart a szélen játszatja, egy szamár”
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő