A Kansas City Chiefs 24 pontos hátrányban volt a Houston Texans ellen az NFL-rájátszásban, végül mégis 20 ponttal nyertek Mahomesék.

Miután a Titans előbb a bajnok Patriotsot, majd az idei alapszakasz legjobbját, a Baltimore-t is kiejtette, már elég sok mindenre fel voltunk készülve. Arra talán azonban mégsem, hogy a Kansas City Chiefs borzasztóan kezd a Houston ellen, gyakorlatilag labdát képtelenek voltak megfogni a Chiefs elkapói, miközben a Houstonnak minden klappolt, öt perc után tíz ponttal, az első negyed végén 24-gyel vezetett a Texans.

Ezután viszont beindult Patrick Mahomes és Travis Kelce, a Chiefs pedig kilenc perc alatt négy touchdownt szerzett, vagyis a szünetben már a Kansas vezetett. Itt már sejthető volt, hogy a Houston nem tud visszajönni, a második félidő már sima volt, 51–31-re nyert a Kansas City. Patrick Mahomes 5 TD-passzal zárt, 321 yardot passzolt, Travis Kelce-nek három TD-elkapása volt. Ráadásul mindhárom a második negyedben, ez pedig NFL-csúcs, korábban három elkapott TD-je egy negyedben egyetlen játékosnak sem volt a rájátszásban.

Összefoglaló (A videó átkattintással indul):

A nap másik meccsén a Green Bay Packers 28–23-ra legyőzte a Seattle Seahawksot. A konferenciadöntőkben a Chiefs ellenfele a Titans lesz, a Packers pedig a 49ers ellen játszik majd.

És ezt olvastad már?
Tilos lesz a nagy-magyarországos zászlókat bevinni a válogatott meccseire
További cikkeink a témában