Már úton is van Liverpoolba Coutinho utódja?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokáig nem ül a pénzen a Liverpool, még szinte le sem szállt Coutinho gépe Barcelonában, már jött a hír, hogy vasárnap az Anfieldre várják az utódját.

A legerősebben az a hír tartotta magát Coutinhóval párhuzamosan, hogy Thomas Lemar lesz a brazil utódja, aztán egy váratlan csavarral most azt írják, vasárnap aláírja a szerződést a Liverpoolhoz Rijad Mahrez, a Leicester algériai szélsője, aki tavaly a PL legjobb játékosa lett.

Mahrez vasárnap orvosira jelentkezik az Anfielden, majd négy évre szóló szerződést ír alá a Liverpoolhoz, a Leicester pedig 55 millió euróval lesz gazdagabb.

beIN SPORTS on Twitter

🔴 INFO beIN SPORTS 🇬🇧 Riyad Mahrez passera sa visite médicale avec Liverpool demain ⚽ Il s'y engagera pour les quatre prochaines saisons, jusqu'en juin 2022 💰 Montant de l'opération : 55M€ https://t.co/w9KmTAYUU0

Ez egyébként abból a szempontból egy bölcsebb döntés, hogy Lemar 90 millióba került volna, más szempontból pedig óriási hibának tűnik: Mahrez ugye algériai, így lehet egy olyan kezdője a 'Poolnak, amiben most négy (Mané, Szalah, Matip és Mahrez), a nyártól öt (Naby Keita) afrikai játékos lesz, vagyis amikor zajlik az Afrikai Nemzetek Kupája, a fél kezdő elrepül.

Ezen kívül amúgy Mahrez remek focista, nézd csak:

DZ Football on Twitter

Goals since August 2015: 🇩🇿 R. Mahrez (30) 🇧🇷 P. Coutinho (28) 🇧🇪 E. Hazard (26) Assists since August 2015: 🇩🇿 R. Mahrez (21) 🇧🇷 P. Coutinho (18) 🇧🇪 E. Hazard (10) World class wizard, @Mahrez22. 👏🏼👏🏼👏🏼

Ennek ellenére Mahrez más típusú labdarúgó, mint Coutinho, nem fogja pótolni, de több lehetőséget adna Kloppnak. És az övé lenne a tavalyi (Mahrez) és az idei (Szalah) legjobb afrikai játékos. Feltéve, ha igazak ezek a pletykák – hamarosan megtudjuk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.