Tippelj, Ronaldo hányszor ér többet a teljes magyar válogatottnál?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azért volt sejtésed, hogy Cristiano Ronaldo egyedül többet ér, mint a magyar válogatott, most azt is megtudhatod, hányszor.

A mértékadó trasfermarkt.de szerint Ronaldo jelenlegi piaci értékét 100 millió euróra teszi. Bernd Storck bő keretét pedig 27,75 millió euróra taksálja, vagyis

A legértékesebb játékosunk természetesen Dzsudzsák Balázs (4,25 millió euró), őt Nagy Ádám (3 millió euró) és Gulácsi Péter (2,5 millió euró) követi. A milliósok közé sem fértek túl sokan: Kádár Tamás (1,75 millió euró), Németh Krisztián (1,4 millió euró), Sallai Roland (1 millió euró), Lang Ádám, (1 millió euró), Szalai Ádám (1 millió euró).

A dolog aktualitása az, hogy március 25-én vébéselejtezőt játszunk a portugálokkal Lisszabonban. Nagyon kellene a három pont, ugyanis csak a harmadik helyen állunk a hatfős csoportból. Az első automatikusan kvalifikálja magát, míg a második helyezett pótselejtezőt játszik.

A csoport állása négy kör után:
1. Svájc: 12 pont
2. Portugália: 9 pont
3. Magyarország: 7 pont
4. Feröer: 4 pont
5. Lettország: 3 pont
6. Andorra: 0 pont

Ezen azért annyira nem lepődtünk meg, és nem is számít nagyon, gondoljunk csak a Portugália elleni parádés Eb-meccsünkre. Nyilván, nem minket tartanak a márciusi párharc esélyesének, de egy kis apróval is nagyot kaszálhatsz, ha borul a papírforma.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.