Sőt: „Már nem olyan jó, de valószínűleg ugyanolyan idegesítő.”

Wayne Rooney sosem finomkodott, és pár napja egy elegáns manchesteri fogadáson is hozta a formáját. A United legendája Cristiano Ronaldóról mondott érdekes és vicces dolgokat.

Kezdésnek mindjárt azt, hogy „Ronaldo egyszerre volt annyira jó és annyira baszottul idegesítő. Most már valószínűleg nem olyan jó, de valószínűleg ugyanolyan idegesítő.”

Aztán az is kiderült, miért is annyira idegesítő Ronaldo. A 2006-os vébé negyeddöntőjében például kiállíttatta Rooney-t, aki szerint a portugál

„szeret elesni. Ezzel együtt semmilyen bajom nem volt vele. Beszéltünk a folyosón, mondtam neki, hogy semmi bajom azzal, ha kiállítanak miattad – merthogy én meg az egész első félidőt azzal töltöttem, hogy kapjon egy sárgát műesésért.”
Az a bizonyos piros lap a vébén

Rooney a jó viszonyukról is sajátságos stílusban beszélt: „Én angol vagyok, ő portugál. Amikor egymás ellen játszunk, le se szarom, ki ő. Nem a társam. De ha vége a meccsnek, újra társak vagyunk.”

Aztán Rooney még arról is mondott pár keresetlen szót, hogyan küldte el a fenébe Alex Fergusont tizennégy évesen, amikor telefonon előadta a szüleinek, hogy le akarja igazolni – merthogy akkor még Rooney az Evertonban akart játszani. Később aztán belátta, hogy jobb neki Fergie-nél.

(Forrás: Marca, fotó: GettyImages)

Ez is érdekelhet:

Akit tinédzserként Peléhez hasonlítottak – A Rooney-film

Megnéztük a Wayne Rooney életét és karrierjét bemutató dokumentumfilmet.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában