Schäfer András az MTK-tól igazolt egymillió euróért a Genoához, a fociválogatott szövetségi kapitánya figyeli is.

Marco Rossi a Tuttomercatowebnek adott interjút, és természetesen szóba került a Serie A-ba igazoló Schäfer is. A kapitány nem volt rest dicsérni.

„Figyeltük őt egyébként is, a válogatott miatt is. Roppant tehetséges, technikás középpályás, aki jól lát a pályán és gyorsan hoz jó döntéseket. A szélen is bevethető, sokat használták ott. Úgy gondolom, tényleg ígéretes jövő előtt áll.”

Rossi szerint a fiatal magyar be fogja bizonyítani, hogy a Genoa felnőttcsapatába is befér, majd elmondta, kihez tudná hasonlítani.

Schäfer gyors és intelligens középpályás, akit a pálya több szegletében is be lehet vetni. Tud játszani támadóbb szerepben, de a védelem előtt is használható. Noha nem nagy termetű játékos, mégis komplett középpályásról beszélünk. Olyan futballista, aki tizenhatostól tizenhatosig végzi a feladatát.

Mindkét olasz amolyan mélységi irányító, míg Schäfer egyelőre baloldalon játszik, de Rossi szeme jó, szóval idővel behúzódhat középre. És reméljük, tényleg nagy erőssége lesz a magyar focinak.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon