Egy bajnoki cím és egy kupagyőzelem ment el rosszul megítélt tizenegyeseken

Emlékezetes szombaton vannak túl a játékvezetők, a magyar NB I-ben egy bajnoki címet, Németországban egy kupafinálét döntöttek el, bár nem ez lenne a dolguk.

A magyar bajnokságban a Videoton és a Fradi küzd az aranyért, a zöldek múlt héten lépéshátrányba kerültek, tegnap viszont végleg lemaradtak. Többek közt egy teljesen érthetetlen bírói döntés miatt.

M4Sport

Kikockáztuk és kielemeztük a 11-est, ami bőven szolgáltatott beszédtémát a Honvéd-Ferencváros (1-1) mérkőzés után. Az M4 Sport szakértője, Bozsik Péter egyértelmű állást foglalt a kérdésben.

Ezzel a büntetővel egyenlített a Honvéd, és végül maradt is az iksz, így a Fradinak már szinte semmi esélye behozni a Videoton, amely legyőzte a Vasast. Az utóbbi hetekben botladozott is a Fradi, ugyanakkor ez már a sokadik furcsa ítélet volt ellenük. Persze, mindez nem lenne téma, ha nem maradt volna ki az a rengeteg helyzet, és a meccsek lefújásáig képes lenne koncentrálni az FTC.

Thomas Doll helyett egyik segítője, Máté Csaba nyilatkozott a Honvéd-meccs után, mivel a németet kiállították.

Számunkra a szituáció úgy tűnt, hogy nem volt tizenegyest. Nehéz mit mondani…sokszor reklamáltunk, hogy nem kaptunk büntetőt, vagy épp ellenünk ítéltek olyat, ami kérdéses volt. A tizenegyes fogalmát mi most már abszolút nem tudjuk... szerintünk ez nem volt az. Dibusz remekül védett, a labda továbbgurult, a csatár nekifutott, a játékvezető meg büntetőt ítélt.

Eközben Németországban kupadöntőt rendeztek, és hatalmas meglepetésre a Frankfurt legyőzte a Bayern Münchent. De azt már sosem tudjuk meg, mi lett volna akkor, ha a játékvezető befújja a 94. percben a tizenegyest, ami egyértelműnek tűnt, Martinez lábát megrúgták. Azt viszont jó lenne tudni, hogy még a videoelemzés után is miért intett továbbot Felix Zwayer játékvezető.

Még a szabálytalankodó Kevin-Prince Boateng sem érti:

Végül az Eintracht rúgott még egy üres kapus gólt is, így 3–1-re nyert.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon