Rudolf karrierje már nemcsak döcög, hanem lassan teljesen fennakad. Mi lesz veled, Gergely?

Tavaly nyáron főleg Nikolics Nemanja pótlására a Videotonba igazolt Győrből, de már ez is egy olyan esély volt, amit inkább múltja miatt kapott meg, nem pedig a győri teljesítménye miatt.

Rudolf a Nancyban nevelkedett, majd 2007-ben hazajött és a Debrecenben az egyik, ha nem a legjobb magyar játékossá nőtte ki magát, 52 meccsen 26 gólt szerzett. 2008-tól rendszeresen válogatott volt, 28 meccsen tíz gólt lőtt.

2010-től játszott Olaszországban, a Genoában és a Bariban, Görögországban a Panathinaikoszban, majd 2012-ben tért haza ismét. Egy idényt a Diósgyőrben, ahol 16 meccsen egy gólt lőtt, ki is utálták, majd kettőt Győrben, ahol szintén nem tudott húzóember lenni. Aztán jött a Vidi, ahol hétszer kapott lehetőséget, és csak kétszer kezdőként, összesen 230 percet játszott.

Most meg: "A mai naptól nem tagja a Videoton FC keretének, ezt szerda délelőtt közölték is a játékossal. A 31 éves támadó nem látogathatja sem az első, sem a második csapat edzéseit, jövőjéről hamarosan dönt a Vidi vezetősége" – írja a vidi.hu.

Így megy tönkre egy ígéretes karrier, mert nem tanulnak a magyarok semmiből: nem szabad a Serie A-ba igazolni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában