A korábbi BL-győztes, vb-ezüstérmes Wesley Sneijder nem érti, miért akarja a Manchester United leigazolni honfitársát.

A Manchester United csatárt akar igazolni, és míg a City a nyáron Erling Haalandot, a Liverpool Darwin Núnezt vette meg, addig Ten Hag téli kiszemeltje Wout Weghorst. Nyilván Haalanddal és Núnezzel hosszútávon számol a klubja, míg Weghorst csak ideiglenes megoldás lenne az MU-nál – optimális esetben is.

A szurkolók nagyobb része mellett Wesley Sneijder sem érti, hogy a Manchester United miért akarja leigazolni a jelenleg a török Besiktasban szereplő 197 centis centert:

„Biztosan nem gondolják komolyan azt, hogy leigazolják. Fura lenne számomra. 300 hozzá hasonló csatár van a Premier League-ben. Ez nem lehet igaz”

mondta a korábbi irányító honfitársáról.

Weghorst 16 bajnokin nyolc gólt rúgott az idei szezonban, ott volt a holland válogatottal a vb-n is, mi több csereként beállva két gólt is rúgott az Argentína elleni negyeddöntőben, amelyet végül tizenegyesekkel veszített el a holland csapat.

Papíron jelenleg a Burnley játékosa, előtte Wolfsburgban és az Alkmaarban játszott, vagyis nem kis szintlépés lenne, ha a Manchester Unitedben kötne ki.

Az MU egyébként a hírek szerint már mindenben megegyezett a játékossal, félévre csatlakozhat a csapathoz, a Burnley hárommillió eurót kap.

Gyönyörű gólt csavart a Manchester United 95 milliós igazolása

A Ligakupában villant a Man. United brazil rekordvétele.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk