A Ferencváros előbb előnyben, majd emberelőnyben volt a Young Boys elleni BL-selejtezős meccs odavágóján, végül egy góllal kikapott a magyar bajnok Svájcban.

A Fradi vezetést szerzett Bernben, majd 1–1-nél tizenegyest kapott és emberelőnybe került, de mégis a Young Boys vezetett 3–1-re, a hajrában aztán szépített az FTC, 3–2-vel várja a keddi budapesti visszavágót.

A meccs után a Ferencváros edzője, Peter Stöger a következőképp értékelt:

„Úgy mentünk bele a mérkőzésbe, hogy szeretnénk megnyerni. Természetesen ha nem így alakul a meccs, akár elégedett is lehettem volna a 3-2-vel, ám ezen körülmények között nem vagyok az.

A Young Boys jól védekezett, kevés helyet hagyott, a csapatom pedig talán nem ment teljes rizikóvállalással bizonyos szituációkban. Tudtuk, hogy a Young Boysnak jó támadójátékosai vannak, és hogy egyszerű kontrázni, az viszont dühít, hogy mindhárom gólt távolról kaptuk.

A visszavágót tehát kedden játsszák, a tét a BL-csoportkör, a Ferencvárosnak egygólos hátrányt kell ledolgoznia, hogy zsinórban második alkalommal a Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata közé jusson.

(via Fradi.hu)

És ezt olvastad már?
Ibrahimovic annyira lelkesített, hogy berepedt a szélvédő