Steven Gerrard újabb korábbi liverpooli nagyágyút csábíthat az Aston Villához.

A Liverpool korábbi legendás csapatkapitánya, Steven Gerrard mindössze néhány hete az Aston Villa vezetőedzője, de már meggyőzte Philippe Coutinhót, hogy egy kölcsönszerződés keretén belül térjen vissza a Premier League-be. A brazil bemutatkozása a Villában álomszerű volt, becserélése után gólt rúgott, gólpasszt adott.

A legújabb transzferhírek szerint Gerrard egy újabb korábbi csapattársát akarja megszerezni, konkrétan az elmúlt évtized egyik legjobb csatárát, Luis Suárezt.

Az uruguayi támadó szerződése nyáron lejár az Atlético Madridnál, és minden jel arra utal, hogy nem marasztalják Madridban, így szabadon igazolhat bárhova. A hírek szerint főleg Brazíliából érdeklődtek csapatok Suárez iránt, de ő ezeket a megkereséseket visszautasította. Az a terve, hogy visszatér a Premier League-be, és Gerrard irányítása alatt az Aston Villában fog futballozni.

Suárez és Gerrard három és fél éven át volt csapattárs a Liverpoolban, nagyszerűen megértették egymást a pályán, egy korábbi interjúban az angol azt mondta, Suárez a legjobb csatár, akivel karrierje során együtt játszott.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az Arsenal egy szinte biztos BL-helyet bukott el valószínűleg