Vezetett, majd hátrányba került, de a hajrában fordítani tudott a Los Angeles Rams a Super Bowlon.

A Cincinnati Bengals és a Los Angeles Rams játszotta az 56. Super Bowlt. A pénzfeldobást a Bengals nyerte, a The Rock mutatta be a csapatatokat, a meccset pedig a hazai pályán játszó Rams kezdte jobban.

Az első negyed közepén a Rams egy gyors támadás végén megszerezte a meccs első TD-jét, Odell Beckham Jr. 17 yardos TD-jével került előnybe a Los Angeles.


A meccs második touchdownját is a Rams szerezte, Cooper Kuppé volt a hatpontos, az extra pontot azonban kihagyta az LA. A két TD között a Bengals egy mezőnygólt tudott felmutatni, 13–3-ra vezettek a hazaiak.

A Cincinnati a félidő előtt gyorsan szerzett egy TD-t, egy trükkös játék után Tee Higgins szépített, és hozta fel 13–10-re a Bengalst. A harmadik negyedben aztán álomszerűen kezdett Zac Taylor csapata, 22 másodperc alatt egy TD és egy szerzett labda volt a Bengals mérlege.

A meccset eldöntő TD-re végül egészen a negyedik negyed hajrájáig kellett várni, másfél perccel a vége előtt Stafford passza után Cooper Kupp lett a Rams hőse.

Három ponttal vezetett a Rams, a Bengals viszont támadhatott a győzelemért. Joe Burrow-ékat azonban megállította az Aaron Donald vezette Rams-védelem.

23–20 lett a végeredmény, a Los Angeles Rams nyerte az 56. Super Bowlt. A döntő legértékesebb játékosa Cooper Kupp lett.

A teljes összefoglaló (A videó átkattintás után indul):

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés