Hiába kommunikálja folyamatosan azt a PSG, hogy nincs gond, Mbappé és Neymar is marad, de a háttérben közben már a francia utódját keresi a klub.

Néhány hete a francia sajtó, most pedig a Marca hozta le, hogy

a Paris Saint-Germain élénken érdeklődik a Liverpool futballistája, Mo Szalah iránt.

A hírek szerint az egyiptomi gólerős szélső a PSG B-terve arra az esetre, ha Kylian Mbappé úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését és elhagyja a párizsi csapatot.

Mbappé szerződése 2022-ben jár le, az utóbbi időben a PSG több alkalommal is azt kommunikálta, hogy Mbappéval és Neymarral kapcsolatosan is magabiztosak, mindkét játékos hosszabbítani fog,

konkrétum viszont nincs, még egyik sztár sem írta alá a hosszabbítását.

A Marca szerint a PSG nyáron Cristiano Ronaldo és Lionel Messi megszerzését is megpróbálja (vagy legalább az egyiket), de komoly realitása jelenleg nem igazán van egyik transzfernek sem, Szalah azonban elérhetőbb opció.

A 28 éves egyiptominak csapatszinten nincs könnyű szezonja, az egyéni statisztikái viszont idén is jók, 46 meccsen 29 gólja és négy gólpassza van. Szerződése 2023-ban jár le, piaci értéke jelenleg 110 millió euró. Az elmúlt hetekben több pletykát lehetett vele kapcsolatosan olvasni, nem tűnik biztosnak, hogy a Liverpool mindenképp meg akarná tartani, és voltak olyan hírek is, hogy Szalah is hajlandó lenne a váltásra.

Szintén PSG:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában