Mohamed Szalah elmondta, mit gondol arról, hogy hetedik helyen végzett az Aranylabda-szavazáson.

Az Aranylabda-szavazás végeredményével kapcsolatban a legtöbb szurkolónak az nem tetszett, hogy Messi és nem Lewandowski nyerte a díjat. A szavazás második legtöbbet vitatott része pedig Mohamed Szalah hetedik helye volt. A Liverpool támadójának főleg a 2021-es év második fele sikerült jól, minimum top ötbe várta a legtöbb szakértő, de olyan vélemények is voltak, amelyek a legjobb háromba tették az egyiptomit. Aztán kijött a végeredmény, Szalah pedig csak a hetedik helyen végzett.

Rögtön utána nem kommentálta a helyezését, most azonban egy interjúban beszélt róla:

„Sokkolt, senki nem számított arra, hogy csak hetedik leszek, de nem tudok mit mondani. Nem hiszem, hogy bármilyen összeesküvés-elméletről lett volna szó, de vannak olyan országok, amelyek jelöltjei egyszerűen nem tudják, kire szavazzanak. Valami nincs rendben a szavazással, sokkoló volt a végeredmény, de nincs mit bizonyítanom”

mondta Szalah, aki idén a Premier League-ben 19 gólt szerzett és tíz gólpasszt osztott ki, mindkettő a legtöbb az angol ligában.

Szalahhal kapcsolatosan az elmúlt időszakban a szerződéshosszabbítása kapcsán foglalkozott az angol sajtó, korábban erről is beszélt:

Szalah örül a Barcelona érdeklődésének, de egyértelmű, hol képzeli el a jövőjét

Nehéz azzal vitatkozni, hogy Mo Szalah jelenleg a Premier League legjobb formában levő futballistája. Az egyiptomi támadó szenzációsan teljesít a szezonban, az új szerződését viszont még nem írta alá. Az egyértelmű, hogy mit akar, kérdés, hogy a Liverpool milyen irányba indul el.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában