Fenntartásokkal, a helyén kell kezelni a Goal cikkét, de Mohamed Aboutrika, Mohamed Szalah korábbi csapattársa szerint a Pool támadója elégedetlen.

Mohamed Aboutrika 105 alkalommal szerepelt az egyiptomi válogatottban, hétszer nyert bajnokságot hazájában, igazi futballikon Egyiptomban. A korábbi támadó középpályás most honfitársáról, Mo Szalahról beszélt, szerinte Szalah jelenleg boldogtalan a Liverpoolban:

Beszéltem vele, mérges, boldogtalan, de ez egyáltalán nincs hatással a teljesítményére. Elmondta, hogy nem boldog, de ennek okairól jelenleg nem beszélhetek nyilvánosan, annyit viszont elmondhatok, hogy rosszul érintette, hogy nem ő volt a csapatkapitány a Midtjylland elleni BL-meccsen.

Szalah egyébként ezt maga is bevallotta, ebben mindenképp igaza van  Aboutrikának. A szélső a Palace elleni hétvégi meccsen nem is kezdett, de csereként beállva végül duplázott.

Egyelőre még csak pletykaszinten sem merült fel Szalah távozása, de Aboutrika szerint csak idő kérdése, hogy valamelyik spanyol elitklub (Real Madrid vagy Barcelona) megszerezze a támadót.

Hetet rúgott a bajnok Liverpool a Premier League-ben

Története során most először nyert meg hét góllal egy idegenbeli bajnokit a Liverpool.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés