Szalai Ádám értékelte a magyar válogatott vb-selejtezős teljesítményét, és a tőle megszokott őszinte stílusban beszélt a válogatott jelenéről, jövőjéről.

Magyarország egy bravúrgyőzelemmel zárta a vb-selejtezőt, Marco Rossi csapata 2–1-re nyert Lengyelországban. A három pont ellenére sem lépett előrébb a csoportban a magyar válogatott, Anglia 26 ponttal lett első, a lengyelek 20, az albánok 18 pontot szereztek, Magyarország 17 ponttal a negyedik helyen zárt.

A meccset követően Szalai Ádám értékelt, a csapat minőségéről, a keret mélységéről és a válogatottban rejlő lehetőségekről beszélt a tapasztalt csatár:

Nem voltunk túl boldogok a selejtezősorozat alakulásával, más kérdés, hogy reális-e vagy sem. Még mindig kevesen vagyunk, akik dörömbölnének a válogatott kapujában, remélem, hogy ez a jövőben megváltozik. Több tehetségre, fiatalokra van szükségünk, akik már rólam ráncigálják le a mezt. Minden játékos rendelkezik képességekkel ebben a keretben. Nem mindenki játszik topligában, de ezzel a mentalitással sok mindent ki lehet egyenlíteni.

A lengyelek elleni meccs összefoglalója, Marco Rossi nyilatkozatával:

Bravúr az utolsó fordulóban, a magyar válogatott legyőzte Lengyelországot

Tétje már nem volt az utolsó vb-selejtezőnek, de sikerült jól zárnia a sorozatot Marco Rossi csapatának.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés