A Vasas és a Balmazújváros búcsúzott az NB I-ből, most onnan erősítene (?) a két legjobb.

A Vasasban akad néhány ígéretes fiatalabb magyar válogatott játékos, akiket már korábban is kerülgetett a két tehetősebb nagy klub:

Berecz Zsombor, Hangya Szilveszter és Vida Máté.

Főleg Bereczet vitte volna a Fradi, de a 22 éves középpályást nem engedték, vagy csak drágán, közben külföldről is volt érdeklődés. Most, hogy kiesett a Vasas, aligha tudja megtartani legnagyobb értékét. Berecz mellett a szintén válogatott Hangya Szilvesztert is kinézte magának a Fradi és a Videoton is.

A Ferencváros nem tartja meg Pedrosót, Sternberg pedig már el is igazolt, így nincs balhátvédje Dollnak, Hangya érkezése logikus lenne, és a játékos sem járna rosszul, hiszen játszana. A Vidinél Stopira cseréje lehetne. Berecz pedig a Hajnal, Gera páros utódja lehetne a 9. kerületben, pláne, hogy az annak szánt Nagy Dominikot visszahívja kölcsönszerződéséből a lengyel Legia Warszawa. És a védekező középpályás Vida Máté is elférne mindkét klub keretében.

A zöldek nemcsak a Vasasból, hanem a Balmazból is elhoznának egy magyart, Sigér Dávidot. A 27 éves középpályást már a télen szerződtette volna a Fradi, és azóta sem tettek le róla.

(Forrás: NSO; fotó: MTI / Illyés Tibor)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés