Tegyél te is azért, hogy egyszer minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo.

Tromposch Ádámnak már megvalósult egy álma, ám akkor azt gondolta, miért ne teljesülhetne másoknak is. Például olyanoknak, akik most még nem egy Raúl-mez képe dereng fel egy-egy boldog álom során, hanem mondjuk az, hogy: szeretnék egészséges lenni.

Ádámnak az idén tavasszal teljesült ez az álom, találkozhatott kedvenc focistájával, Raúl Gonzálezzel.

Gyerekkoromban nagyon hamar egyértelművé vált, hogy a foci, és leginkább egy klub, egy játékos szeretete határozza majd meg az életemet. Amikor először láttam Raúl Gonzálezt a Real Madridban játszani, már a televízió előtt sem volt kérdéses, hogy eldőlt a sorsom, abban a pillanatban Real Madrid-szurkoló lettem.

Ez az évek során fanatizmussá vált, és felnőtt fejjel is megszállottan követem Raúl minden megmozdulását. Példakép. Talán ez a legjobb szó rá, játékosként és emberileg egyaránt. Az álmom persze mindig az volt, hogy egyszer láthassam őt élőben, Madridban, ami 2010-ben a szüleimnek hála meg is valósult.

Azonban amint teljesül egy álom, az ember egy újat tűz ki maga elé. Neki az volt, hogy egyszer találkozhasson is Raúllal. Idén év ez is beteljesült neki, a pillanatot megragadva aláíratott vele két mezt.

Már akkor tudtam, hogy az egyik meznek igazán jó célt kell szolgálnia. Mert mindenkinek van egy álma. A gyerekeknek pedig még sok-sok álma vár megvalósításra. A kórházban fekvő beteg gyerekek talán kicsit hátrányból indulnak, hiszen kell nekik a bátorítás, kell melléjük valaki, aki tartja bennük a lelket, aki kiragadja őket a kórházi környezetből, és segít, hogy merjenek álmodni.

Az Amigos Alapítvány ilyen csapat, pont ebben segítenek, miközben fejlesztik, és jókedvre derítik a gyerekeket. Példaképek. Nem volt kérdés, hogy éppen ezért őket támogatom ezzel a számomra mindennél többet érő ereklyével. Az én álmom megvalósult, itt az ideje, hogy tegyünk a gyerekek álmaiért is.

Ha te is támogatod ezt a jó ügyet, akkor már ezer forint is sokat érhet, amivel persze esélyetek nyílik arra is, hogy ezt a bekeretezett mezt hazavigyétek (a sorsoláson akkor vesztek részt, ha a “névtelen maradok” négyzetet NEM pipáljátok be).

A megálmodott 307 000 Ft-os célt már túlléptük, de akkor már ne álljunk meg!

Ide kattintva tudod támogatni az Alapítványt, és persze minden pontos részletet megtalálsz.

(Kiemelt: Quality Sport Images/Getty Images)

És ezt olvastad már?
A Hertha sportigazgatója félreérthetetlenül beleállt Dárdaiba
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz