A Zenit Szentpétervár hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Barcelonától a brazil szélsőt, Malcomot.

Malcom tavaly nagy felfordulás után került a Barcelonához: mindenképp szeretett volna egy (brazil) szélsőt Valverde, azonban nem tudták neki megszerezni Williant. Helyette ráalkudtak arra a Malcomra, aki ekkor már megegyezett az AS Romával és le is szállt a gépe Rómában.

Ekkor csörgött rá a katalán klub, a gép meg átrepült Barcelonába. És ez volt mindenkinek a legrosszabb: Valverde nem akarta Malcomot, nem is játszatta, a szegény brazil meg hiába imádja a Barcát, ha nem játszhat.

Most el is adták, ráadásul Oroszországba, a Zenitnek. Dupla szívás, se a csodás Barcelona, se a mesés Róma, hanem a hűvös szovjet föld.

FC Zenit in English🌊 on Twitter

It's official! #DavaiMalcom https://t.co/98VzpjQmhk

A katalán klub 40+5 millió euróért adta el játékosát, de ezt majd részletekben fizeti ki az orosz klub. Sajtóhírek szerint Malcom öt évre írt alá. A csapatok abban is megállapodtak, hogy amennyiben a játékost továbbadja a Zenit, a Barca részesedést kap az átigazolási díjból.

A Roma nem is hagyta szó nélkül, megtrollkodta a transzfert:

AS Roma English on Twitter

Ultra proud to have had you with us Malcom. Now go bring all that greatness to the Russian league 🙌 Good luck at @fczenit_en 💪 https://t.co/5lCyHAQ0zx

Rettenetesen büszkék vagyunk arra, hogy velünk voltál Malcom. Most pedig legyél az orosz ligában is ugyanolyan nagyszerű. Sok szerencsét!

(Fejléckép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United