Minden idők legtöbb kifizetett nyereménye jött össze Tippmixen.

Nemcsak a magyar válogatott mutatott fel egy szép sikert az Eb-selejtezőn, hanem egy tippmixelő is, aki minden idők nyereményét zsebelte be.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében kiemeli, hogy a találkozó több nyereményt generált, mint a 2022-es világbajnokság argentin sikerrel végződött döntője, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar–szerb, mint Argentína győzelme, vagy éppen az idei Bajnokok Ligája-döntő.

A Szerbia elleni hazai selejtezőt Magyarország kezdte jobban, Varga Barnabás révén a 21. percben megszerezte a vezetést. A Ferencváros csatárának gólja 3,50-es szorzót ért, a szerb egyenlítés után bombagólt szerző Sallai Roland találata pedig 4,50-es oddsot kínált a fogadóknak. A meccs végeredményére érkezett tippek 50 százaléka lett jó, 2,85-ös oddsért. Akik pedig arra tippeltek, hogy Szoboszlai Dominikék már az első félidő lefújásakor is vezetni fognak, 3,50-es nyereményszorzóval kalkulálhattak.

A Puskás Arénában rendezett mérkőzéshez kapcsolódóan rendkívül népszerű volt a „mindkét csapat szerez gólt” opció, a beérkezett tippek 99 százaléka várt gólváltást (1,90-es oddsért) és a szögletek számát is nagyon sokan eltalálták. A meccsen összesen 13 sarokrúgást végezhetett el a két csapat (3–10), a „szögletszám 9,5”, valamint a „szögletszám 10,5„ fogadási sorok helyes tippjéért 2,33-as, valamint 3,00-s szorzó járt, ráadásul előbbi esetében 90, utóbbinál pedig 94 százalék volt a helyes tippek aránya.

Azok a játékosok, akik a pontos végeredményt találták telibe, 9,75-ös szorzóval kalkulálhattak, míg az „1. félidő – Pontos eredmény” piac helyes tippjéért 30-as odds járt. Még kiemelkedőbb a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási sor helyes tippje („Magyarország 2–1/Magyarország 2:–1”), ahol a jó megérzés 100-as nyereményszorzóval járt együtt. A Tippmixen és a Tippmixprón több olyan fogadó is volt, aki csak ezt az egy piacot megjátszva ért el milliós nyereményt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása alapján egy budapesti Tippmix-játékos

10 000 forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 210 938 forintot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett.

Egy Tippmixpro-játékos ugyancsak 10 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 019 forintot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább nyolc szöglet mellett a magyarok kapnak több büntetőlapot.

Ez is érdekelhet:

Dagad az olasz fogadási botrány, már szervezett bűnözés a vád

Már nem simán csak fogadással vádolják Zaniolót, szóval szabadságvesztés is lehet az ügy vége.

(MTI)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mourinho elmondta, ki nyeri az Eb-t és kié lesz az Aranylabda

Összeszedtünk minden fontos infót a magyar válogatott játékosairól

A rendőr előtt csinált hátraszaltót egy berohanó egy baseballmeccsen, aztán szétsokkolózták

További cikkeink a témában